Pelé nepríde ani na finále FIFA: obáva sa demonštrantov!

NETKY.SK • 30 Jún 2013, 15:36 • 2 min
Pelé nepríde ani na finále FIFA: obáva sa demonštrantov!

BRAZÍLIA - Legendárny brazílsky futbalista Pelé sa napokon nezúčastní ani na jednom zápase prebiehajúceho Pohára konfederácií FIFA vo svojej rodnej krajine. Trojnásobný majster sveta odriekol svoju účasť aj na nedeľnom finálovom stretnutí Brazília - Španielsko (o polnoci SELČ). Informoval o tom portál eurofotbal.cz.

slovakia

left justify in out

Podľa špekulácií miestnych médií sa Pelé obáva reakcií demonštrujúcich Brazílčanov, ktorých sa pred niekoľkými dňami snažil upokojiť. Hromadné protesty trvajú už dva týždne a vyžiadali si niekoľko ľudských životov. Aj pri nedeľnom vyvrcholení turnaja sa demonštranti chystali upozorniť na zlú ekonomickú a politickú situáciu v krajine. Pelé vyzýval protestujúci dav k ukončeniu demonštrácií, dočkal sa však iba posmechu. Podľa protestujúcich nepozná futbalová legenda realitu života bežného Brazílčana.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies