Pavol Bajza bol s FC Parma na návšteve u pápeža

NETKY.SK • 3 Február 2014, 12:40 • 2 min
Pavol Bajza bol s FC Parma na návšteve u pápeža

VATIKÁN - Člen širšieho kádra slovenskej futbalovej reprezentácie Pavol Bajza absolvoval návštevu u pápeža Františka. Brankár talianskeho klubu FC Parma bol na audiencii so spoluhráčmi vo Vatikáne v sobotu, deň pred napokon odloženým ligovým zápasom na pôde AS Rím.

slovakia

left justify in out

"Pred stretnutím v Ríme sme boli na návšteve Vatikánu. Vďaka nášmu prezidentovi sme sa stretli aj so samotným pápežom Františkom. Boli sme s ním asi desať minút. Ale mne sa zdalo, že to trvalo až dve hodiny. Pápež František podal každému z nás ruku a poprial veľa zdravia. Bolo to niečo neskutočné. František je výborný človek, bol veľmi bezprostredný a príjemný. Jednoducho, stretnutie s ním je pre mňa zážitok na celý život," povedal Bajza pre internetovú stránku svojej zastupiteľskej spoločnosti CSM Agency.
Návšteva pápeža sa okrajovo dotkla aj Mareka Hamšíka pôsobiaceho v SSC Neapol. Jeho švagor Walter Gargano, ktorý je hráčom Parmy, sa tiež stretol s Františkom a telefonicky o tom referoval banskobystrickému rodákovi. "Walter bol celý nadšený, keď mi rozprával, čo zažil v sobotu. Walter pravidelne pije čaj maté. Zobral si ho v termoske aj do Vatikánu. Keď prišiel pápež František do miestnosti, tak si všimol v jeho ruke to maté. Poprosil Waltera, či mu nenaleje. A potom si zobral pohár a napil sa. Walter povedal, že z toho pohára už nikdy nebude piť. Vystaví si ho niekam do vitríny," prezradil Hamšík pre svoju oficiálnu internetovú stránku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies