Pavľučenko sa upísal Lokomotivu na 3,5 roka, prestup za 8 mil. libier

NETKY.SK • 3 Február 2012, 12:45 • 2 min
Pavľučenko sa upísal Lokomotivu na 3,5 roka, prestup za 8 mil. libier

Pavľučenko sa upísal Lokomotivu na 3,5 roka, prestup za 8 mil. libier

slovakia

left justify in out

img

Ruský futbalový reprezentant Roman Pavľučenko podpísal s klubom Lokomotiv Moskva zmluvu na tri a polroka. Nový spoluhráč slovenského obrancu Ján Ďuricu, prestúpil do moskovského klubu z Tottenhamu Hotspur za 8 miliónov libier.
      Pavľúčenko prestúpil k londýnskym kohútom v auguste 2008 za 14 miliónov libier (16,915.363 eur) zo Spartaka Moskva, ale postupe svoju pozíciu obávaného kanoniera stratil. V drese tímu zo štadióna White Hart Line zaznamenal bývalý hráč Dinama Stavropoľ a Rotoru Volgograd 20 gólov v 78 stretnutiach.
      Tridsaťročný útočník, ktorý za národný tím odohral 45 medzištátnych duelov s dvomi desiatkami presných zásahov, má pomôcť Lokomotivu aj na európskej scéne. Moskovský klub sa totiž predstaví v šestnásťfinále Európskej ligy 2011/2012 proti Athleticu Bilbao. Tottenham dal Pavľučenkovi definitívne zelenú po zrealizovaní transferu Luisa Sahu, ktorý prišiel z konkurenčného FC Everton.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies