Paul McCartney má podozrenie, že sa stal obeťou odpočúvania

NETKY.SK • 5 August 2011, 09:07 • 2 min
Paul McCartney má podozrenie, že sa stal obeťou odpočúvania

Paul McCartney má podozrenie, že sa stal obeťou odpočúvania

slovakia

left justify in out

img

Britský spevák a bývalý člen skupiny Beatles Paul McCartney vo štvrtok uviedol, že bude kontaktovať políciu v súvislosti s podozrením na odpočúvanie hlasovej schránky. Informovala o tom agentúra Associated Press.
      McCartney asociácii televíznych novinárov v Cincinnati v americkom štáte Ohio povedal, že sa pravdepodobne stal obeťou britského mediálneho škandálu s odpočúvaním a po skončení svojho amerického turné chce kontaktovať políciu.
      Ako upresnil, nemá k dispozícii presné fakty, nazval však škandál s odpočúvaním prostredníctvom novinárov britského denníka za "ohavné vniknutie do súkromia", citovala agentúra Reuters.
      Bývalá britská modelka Heather Millsová dostala od vysokopostaveného zamestnanca redakcie v denníku Daily Mirror patriacom spoločnosti Trinity Mirror informáciu, že novinári sa nabúrali do odkazovej schránky jej telefónu.
      Exmanželka bývalého člena skupiny Beatles Paula McCartneyho to tento týždeň uviedla v telefonickom interview v relácii Newsnight na britskej spravodajskej stanici BBC. Millsová uviedla aj meno žurnalistu, ktorý ju informoval o nabúraní sa do jej telefónu, ale BBC nahradila meno osoby pípaním.
      Spoločnosť Trinity Mirror, vydávajúca populárny denník Daily Mirror, sa stala predmetom zvýšenej pozornosti verejnosti po odhaleniach, že bulvárny týždenník News of the World konkurenčnej spoločnosti News International prenikal do mobilných telefónov popredných osobností aj bežných občanov.

Zdroj:TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies