Patrik Andersson kvituje závislosť Barcelony na Messim

NETKY.SK • 3 November 2015, 07:30 • 2 min
Patrik Andersson kvituje závislosť Barcelony na Messim

BARCELONA - Niekdajší obranca španielskeho futbalového klubu FC Barcelona Patrik Andersson kvituje, že hra katalánskeho mužstva je stále závislá na Lionelovi Messim.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný Argentínčan momentálne laboruje so zraneným kolenom. "Barcelona nehrá bez Messiho rovnako kvalitne ako s ním. Nemyslím si, že závislosť na Lionelovi je zlá vec," vyhlásil pre Mundo Deportivo 44-ročný Švéd, ktorý v Barcelone pôsobil v rokoch 2001 až 2004.

 

Bronzový medailista z MS 1994 narážal predovšetkým na skutočnosť, že "Blaugranas" v ostatnom období prehrali v rámci La Ligy v Seville a v Lige majstrov previedli nepresvedčivé vystúpenia proti Bayeru Leverkusen aj bieloruskému BATE Borisov, s ktorým sa stretnú aj v stredu. "Keby Messi nebol v Barcelone, bolo by to oveľa horšie. Je to trochu ako Zlatan Ibrahimovič vo Švédsku," dodal niekdajší hráč Bayernu Mníchov či Borussie Mönchengladbach. Tomu sa páči, že pri neúčasti Messiho ukázal vodcovské schopnosti Uruguajčan Luis Suárez. "Milujem, ako sa Suárez prispôsobil prostrediu v Barcelone. Páči sa mi aj tréner Luis Enrique. Je to priamy človek. Mužstvo pod jeho vedením môže zopakovať treble, ale bude to ťažké. Keď totiž vyhráte všetko, čo je ešte pred vami? Niečo podobné sa stalo Bayernu v sezóne 2012/2013. Mentálna stránka má veľkú váhu," dodal Patrik Andersson.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies