Tottenham bude hrať domáce zápasy vo Wembley, novovybudovaný štadión nespĺňa...

NETKY.SK • 9 Január 2019, 15:34 • 2 min
Tottenham bude hrať domáce zápasy vo Wembley, novovybudovaný štadión nespĺňa...

LONDÝN - Klub najvyššej anglickej futbalovej súťaže Premier League Tottenham Hotspur zotrvá minimálne do marca vo svojom prechodnom domovskom stánku - v londýnskom Wembley.

slovakia

left justify in out

Pretrvávajúce bezpečnostné problémy neumožnili klubu presunúť sa na novovybudovaný štadión, ktorý sa nachádza na mieste niekdajšieho White Hart Lane. Nový domov pre "Spurs", ktorý v Londýne stavajú od leta 2017, má mať kapacitu 62-tisíc miest. Fanúšikovia "kohútov" sa naň dostanú najskôr na prelome marca a apríla.

 

"Chcem sa ospravedlniť našim priaznivcom a ďakujem im za trpezlivosť. Ich reakcie na túto situáciu boli ukážkové a sľubujeme, že keď to bude možné, zažijú skvelé futbalové divadlo na novom štadióne. Podrobnejšie informácie prinesieme v priebehu dvoch až troch týždňov," povedal prezident Tottenhamu Daniel Levy.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies