Pästiari Tankó a Tlkanec sa prebojovali vo Varšave do semifinále

NETKY.SK • 4 Máj 2017, 18:35 • 2 min
Pästiari Tankó a Tlkanec sa prebojovali vo Varšave do semifinále

VARŠAVA - Dvaja zo štyroch nominovaných slovenských reprezentantov v boxe Viliam Tankó a Erik Tlkanec si pod vedením trénerov Tibora Hlavačku a Pavla Hlavačku vybojovali postup do semifinále na medzinárodnom turnaji Memoriál Feliksa Stamma vo Varšave (3. - 6. 5.), na ktorom štartuje 77 pästiarov z 23 krajín. Obaja si zabezpečili na tradičnom podujatí minimálne tretie miesto. Informuje o tom Slovenská boxerská federácia na svojom facebooku.

slovakia

left justify in out

Člen KO Box Club Galanta Tankó si vo štvrťfinále do 56 kg poradil so Škótom Jackom Turnerom tesne 3:2 na body. Medzi elitnú štvoricu postúpil aj pästiar klubu 1. Bratislavská boxerňa Tlkanec, ktorý zdolal v kategórii do 91 kg Luciana Kühneho z Nemecka presvedčivo 5:0 na body, v boji o finále na neho čaká v piatok Scott Anthony Forrest zo Škótska.

 

Mário Mackanič z ŠKP Bratislava podľahol vo štvrťfinále tohto turnaja Medzinárodnej amatérskej boxerskej asociácie (AIBA) skúsenému Holanďanovi Royovi Korvingovi 0:5 na body a skončil svoje účinkovanie v poľskej metropole.

 

Súperom štvrtého nominovaného slovenského boxera na Memoriál Feliksa Stamma Jána Džanaja (BC Dubnica) bude Bek Nurmagambetov z Kazachstanu, víťaz duelu postúpi do semifinále.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies