Paška má veľmi dobre zarábajúcu firmu, jedno vložené euro mu zarobilo päť!

NETKY.SK • 21 November 2014, 11:14 • 2 min
Paška má veľmi dobre zarábajúcu firmu, jedno vložené euro mu zarobilo päť!

BRATISLAVA - Paška má ziskovú firmu, informuje denník SME. Odchádzajúci šéf parlamentu príjmy z nej v posledných dvoch oznámeniach verejného funkcionára neuviedol.

slovakia

left justify in out

Na zisky košickej firmy Komed, v ktorej je Paška jediným spoločníkom, upozornil Peter Kunder z Aliancie Fair-play. Firma sa venuje poradenstvu, marketingu a prieskumu trhu.

 

V roku 2013 mala jedného zamestnanca, potom pribrala ďalšieho. Jedným z nich je podľa informácií denníka konateľka Ľubica Leuschel. Zisk firmy pred zdanením bol vlani vyše 353-tisíc eur. Kunder vypočítal, že podľa nákladov firmy jedno vložené euro zarobilo Paškovi päť.

 

Vo firme Komed bol s Paškom v minulosti aj Peter Lorko, ktorý pôsobil vo viacerých zdravotníckych firmách, napríklad v Medical Group.

 

Paška odchádza z postu predsedu Národnej rady pre kauzu nákupu CT v piešťanskej nemocnici. Predávala ho práve firma Medical Group.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies