Pasažiera prevážajúceho sa na streche autobusu MHD v Bratislave už dolapili: Jeho dôvod vás prekvapí

NETKY.SK • 24 Apríl 2015, 09:23 • 2 min
Pasažiera prevážajúceho sa na streche autobusu MHD v Bratislave už dolapili: Jeho dôvod vás prekvapí

BRATISLAVA - Dobrodruh Michael (21) z Bratislavy, ktorý v utorok (21.4.) vyliezol po rebríku a vozil sa na streche autobusu MHD je už známy na internete.

slovakia

left justify in out

Polícia po ňom stále pátra a prešetruje jeho priestupok. Pre denník PLUS JEDEN DEŇ poskytol rozhovor. "Malo to byť chápané ako umenie. Tí ľudia v autobuse ani nevedeli, že sú súčasťou umeleckého diela", tvrdí mladík. S bratom Matejom sa údajne venujú videotvorbe pod vlastnou značkou na Youtube. Podľa neho ide o formu umenia "performance art", kde sa sám umelec, situácia a dokonca aj okolie či diváci stávajú umeleckým dielom. "Tá situácia sa už nezopakuje, preto to bolo jedinečné", dodal Michael. Policajný hovorca Michal Szeiff potvrdil, že skutok je zaevidovaný ako priestupok proti bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky. O šokujúcej jazde v MHD informuje denník na šiestej strane v článku s názvom: "Išlo o umenie".

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies