Partners Group SK sprostredkovala vlani takmer 75 tisíc zmlúv a tržby zvýšila na 28 miliónov eur

NETKY.SK • 11 Apríl 2017, 12:47 • 2 min
Partners Group SK sprostredkovala vlani takmer 75 tisíc zmlúv a tržby zvýšila na 28 miliónov eur

BRATISLAVA - Spoločnosť Partners Group SK v minulom roku sprostredkovala takmer 75 tisíc zmlúv.

slovakia

left justify in out

Ako ďalej firma informovala v tlačovej správe, tržby vlani zvýšila na viac ako 28 mil. eur. Rok predtým sprostredkovala vyše 69 tisíc zmlúv a tržby predstavovali bezmála 24,5 mil. eur. Podľa počtu sprostredkovaných zmlúv dominovalo v rámci klientského portfólia životné poistenie s podielom 29 %.

Nasledovali investície s podielom 27 %. Celkový objem sprostredkovaných investícií presiahol hranicu 119 mil. eur, čo predstavuje medziročný nárast o necelých 18 %. Neživotné poistenie tvorilo 23 %, starobné dôchodkové sporenie 11 %, úvery na bývanie 8 % a doplnkové dôchodkové sporenie 2 %.

Spoločnosť Partners Group SK vznikla v roku 2007. Poskytuje finančné služby zamerané na dlhodobú správu osobných a rodinných financií. Finanční sprostredkovatelia spoločnosti zabezpečujú pre klientov analýzu osobných financií, prípravu a realizáciu finančného plánu ako aj dlhodobý servis na území celého Slovenska.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies