Parížan Lavezzi má vraj namierené do Číny

NETKY.SK • 8 Február 2016, 15:11 • 2 min
Parížan Lavezzi má vraj namierené do Číny

PARÍŽ - Tréner francúzskeho futbalového Paríža Saint-Germain Laurent Blanc potvrdil, že jeho zverenec Ezequiel Lavezzi sa zrejme stane hráčom čínskeho klubu Šanghaj Šen-chua.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročnému krídelníkovi v lete s PSG vyprší kontrakt a vzápätí mal zamieriť do Interu Miláno alebo londýnskej Chelsea. Lavezzi necestoval s parížskym tímom na nedeľňajší ligový zápas do Marseille a Blanc po dueli vyhlásil, že nie je v jeho moci garantovať zotrvanie argentínskeho reprezentanta v Parku princov.

 

Denník Le Parisien nadhodil, že PSG za Lavezziho prestup do Číny zinkasuje najviac 10 miliónov eur. Čínske kluby môžu nakupovať hráčov do 26. februára, Argentínčana by mohli v Paríži zdržať ešte do prvého zápasu osemfinále Ligy majstrov proti Chelsea 16. februára. Lavezzi prišiel do PSG v lete 2012 z Neapolu, v drese "modro-červených" odohral doteraz 161 súťažných zápasov a strelil 35 gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies