Paríž Saint-Germain predstavil nové dresy s nápisom Je Suis Paris

NETKY.SK • 20 November 2015, 20:45 • 2 min
Paríž Saint-Germain predstavil nové dresy s nápisom Je Suis Paris

PARÍŽ – Francúzsky klub Paris Saint-Germain predstavil špeciálnu edíciu svojej súpravy, ktorou si chcú uctiť obete nedávnych teroristických útokov v hlavnom meste.

slovakia

left justify in out

Úradujúci francúzsky majster pridal na prednú stranu svojich domácich dresov nápis "Je suis Paris" (Ja som Paríž-pozn.) a na vnútornú stranu goliera pridali nápis "Ici C’est Paris" (Tu je Paríž-pozn.). Hráči PSG si oblečú nové dresy vo víkendovom ligovom zápase proti Lorientu na štadióne Stade Yves Allainmat.

 

 


Klub pristúpil k tomuto kroku , aby si uctili obete útokov, v ktorých prišli o život aj dvaja priatelia záložníka PSG Javiera Pastoreho.

"V Paríži prišli o život aj dvaja moji priatelia, ktorí žili len tri bloky od môjho domu," povedal Pastore. "Boli na rockovom koncerte. Musím sa vrátiť, pracujem tam a mám zodpovednosť. Bude to veľmi emotívne."

Parížsky klub ešte neoznámil v koľkých zápasoch budú mať tieto dresy hráči na sebe.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies