Pár súložil na streche reštaurácie, prerušili ich policajti

NETKY.SK • 15 Júl 2014, 15:24 • 2 min
Pár súložil na streche reštaurácie, prerušili ich policajti

NEWARK - Polícia v americkom štáte Delaware zatkla v sobotu večer dvojicu, ktorá si užívala sex na streche jednej z reštaurácií v meste Newark. Tridsaťosemročný Michael Suh a o jedenásť rokov mladšia Nicole Germack súložili na okraji strechy, takže ich z ulice videli viacerí ľudia, ktorí následne zavolali políciu.

slovakia

left justify in out

Ako pre médiá uviedol hovorca miestnej polície James Spadola, pár pokračoval v súloži ešte približne 15 až 20 sekúnd po tom, ako im policajt prikázal, aby prestali. Následne ušli po streche do Suhovho bytu, ktorý sa nachádza v budove susediacej so spomínanou reštauráciou. Tam ich polícia chvíľu na to zatkla a vzala do väzby.

 

Oboch obvinili okrem iného z kladenia odporu pri zatýkaní, obscénneho správania či exhibicionizmu, no po zaplatení kaucie 1800 dolárov (v prepočte približne 1320 eur) ich prepustili. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies