Papa Roach majú takmer hotový nový album

NETKY.SK • 5 September 2018, 08:24 • 2 min
Papa Roach majú takmer hotový nový album

BRATISLAVA - Americká rocková kapela Papa Roach je takmer hotová s prácou na novom albume.

slovakia

left justify in out

V rozhovore pre Morgan Richards Interviews to prezradil gitarista Jerry Horton s tým, že album je na 85 percent hotový a na trh by sa mohol dostať na konci roka alebo začiatkom budúceho roka. Muzikant tiež porozprával o novom zvuku nahrávky. "Sme tam, kde chceme byť. Snažíme sa klásť väčší dôraz na dynamiku a nemať po celý čas len stenu z gitár. Môžete to tak robiť, no keď je to po celý čas nahlas, potom neviete, kedy to má byť hlasno a kedy nie," povedal hudobník.

Papa Roach vznikli v roku 1993 v kalifornskom meste Vacaville. Na konte majú albumy Old Friends From Young Years (1997), Infest (2000), Lovehatetragedy (2002), Getting Away With Murder (2004), The Paramour Sessions (2006), Metamorphosis (2009), The Connection (2012), F.E.A.R. (2015) a Crooked Teeth (2017). Medzi ich úspešné single patria napríklad Last Resort, She Loves Me Not, Getting Away With Murder, Scars alebo Forever. Dva razy ich nominovali na cenu Grammy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies