Pančík s prehrou v jubilejnom 300. zápase v najvyššej súťaži

NETKY.SK • 21 Júl 2014, 14:00 • 2 min
Pančík s prehrou v jubilejnom 300. zápase v najvyššej súťaži

BRATISLAVA - Slovenský futbalista a hráč ŽP Šport Podbrezová Michal Pančík sa tešil i smútil po víkendovom domácom stretnutí 2. kola Fortuna ligy proti Spartaku Myjava.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný univerzál (nar. 18. augusta 1982), schopný hrať na krajoch obrany i stredu poľa ako aj na poste defenzívneho stredopoliara, nastúpil v spomenutom dueli proti "kopaničiarom" na jubilejný 300. zápas v najvyššej slovenskej súťaži. Skúsený futbalista odohral celé stretnutie, ale po ňom sa neradoval: "železiari" ako nováčik I. ligy pri historickej domácej ligovej premiére podľahli 1:2, v nadstavenom čase sa o to postaral útočník Myjavy Peter Sládek.

 

"Som šťastný z môjho návratu na Horehronie a teší ma, že som tu odohral takýto zápas. Tristovka je pekné číslo," citoval klubový web slová M. Pančíka, ktorý do roku 2003 pôsobil v Podbrezovej a potom účinkoval desať rokov v Dukle Banská Bystrica. Po návrate sa pričinil o postup tímu ŽP Šport medzi slovenskú elitu. "Všetko teraz zastrela prehra s Myjavou. Nezaslúžili sme si ju, podľahli sme veľmi nešťastne. Verím však, že tu odohrám ešte veľa zápasov, v ktorých budeme úspešní." 

 

Rodáka z Brezna mrzí smolný štart v sezóne 2014/2015: v prvých dvoch kolách prehrali futbalisti Podbrezovej dva razy 1:2 a sú bez bodu - okrem spomenutej Myjavy dosiahli tento rezultát aj v ouvertúre na pôde majstrovského Slovana Bratislava. "Po výsledkovej stránke to nie je dobré. Trápi nás nezvládnutie záverov oboch týchto zápasov, keď sme prišli o body, hoci herne je to dobré. Aj keď samozrejme, že stále je čo zlepšovať. Najdôležitejšie bude neprestávať pracovať. Musíme odstrániť z nášho prejavu chyby, ktorých sa dopúšťame a sú pre nás osudné. Treba nám vyhrať zápas. Verím, že nás to nakopne a začne sa nám dariť," doplnil optimisticky Michal Pančík, ktorý má na konte aj jeden štart v najcennejšom drese. Za slovenskú reprezentáciu nastúpil 20. mája 2006 v medzištátnom prípravnom dueli s Belgickom v Trnave (1:1). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies