Panamský útočník za FC DAC Stephens pôjde na operáciu, nezahrá si niekoľko mesiacov

NETKY.SK • 20 August 2015, 15:14 • 2 min
Panamský útočník za FC DAC Stephens pôjde na operáciu, nezahrá si niekoľko mesiacov

DUNAJSKÁ STREDA - Panamský reprezentant v drese FC DAC 1904 Dunajská Streda Alfredo Horacio Stephens Francis napriek stredajšiemu presvedčivému víťazstvu v Stropkove 3:0 a postupu do 3. kola Slovnaft Cupu nebude mať na tento zápas príjemné spomienky, pretože po zranení ramena na neho čaká operácia a viacmesačná rekonvalescencia.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťročný ofenzívny univerzál (nar. 25. decembra 1994) po nezavinenej zrážke s domácim obrancom v 73. min nešťastne dopadol na pravú ruku a utrpel dvojnásobnú fraktúru ramena. "Sanitka ho v obrovských bolestiach previezla do nemocnice vo Svidníku na röntgen a následne na traumatologické oddelenie Univerzitnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach. Alfredo vo štvrtok absolvuje prevoz do dunajskostredskej nemocnice, kde sa v piatok podrobí chirurgickému zákroku. Počas neho mu rameno spevnia titánovými skrutkami," informuje oficiálna internetová stránka klubu zo Žitného ostrova na margo zranenia Stephensa.

 

"Góly venujem Alfredovi. Veľmi nás mrzí, čo sa mu stalo. Všetci mu držíme palce, aby sa čo najrýchlejšie zotavil a vrátil medzi nás," uviedol pre klubový web 19-ročný útočník Dunajskej Stredy Róbert Polievka, ktorý strelil v Stropkove proti domácemu MŠK Tesla v závere dva góly hostí a definitívne rozhodol o postupe mužstva do 3. kola Slovnaft Cupu. Alfredo Stephens, ktorý v Dunajskej Strede zaujal už počas májovej skúšky, prišiel v lete do FC DAC 1904 z domáceho Chorrilla na ročné hosťovanie s opciou na trvalý prestup.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies