Celebrity, ktoré odišli z tohto sveta predčasne

NETKY.SK • 23 Marec 2019, 09:35 • 2 min
Celebrity, ktoré odišli z tohto sveta predčasne

BRATISLAVA - Smrť nerobí rozdiely a platí to aj pre slávne "hiezdy". Niekedy nemusí isť ani o blízkeho človeka a pocit veľkej straty môžeme zažiť aj pri odchode nejakej známej osobnosti. Z časti je to preto, že slávni ľudia sú našimi idolmi, vidíme sa v nich, riadime sa nimi a sledujeme ich život.

slovakia

left justify in out

Paul Walker

Paul naplno rozbehol svoju kariéru až v roku 1998, keď sa objavil vo filmoch Blázni v parku a Pleasantville: Mestečko zázrakov. Ďalej účinkoval vo filmovej sérii Rýchlo a zbesilo, alebo vo filme Jazda do pekiel. Naposledy účinkoval v pokračovaní série Rýchlo a zbesilo pod názvom Rýchlo a zbesilo 7. Dňa 30. novembra 2013 o približne 03:30 PST, sa Walker a jeho blízky priateľ Roger Rodas vracali z charitatívnej akcie Reach Out Worldwide pre obete Tajfúnu Haiyan na červenom Porsche Carrera GT. Po odchode z akcie automobil havaroval do lampy pouličného osvetlenia a stromu na ulici Hercules Street. Hneď po náraze automobil vzbĺkol. Vyšetrovatelia potvrdili dve obete nehody a domnievajú sa, že automobil bezprostredne pred nehodou išiel rýchlosťou 90 mph (~ 145 km/h), pričom maximálna povolená rýchlosť na tomto mieste bola 45 mph (~ 72 km/h).

 

obrazok

 

Brittany Murphy

Brittany Murphy-Monjack bola americká herečka a speváčka. V roku 2000 Brittany radikálne schudla a preto bola novinármi obviňovaná z užívania drog, čo však popierala. V jednom z rozhovorov uviedla, že jej jedinou drogou je kofeín. Obvinenia z užívania drog trvali až do jej náhlej smrti, no výsledky pitvy preukázali že drogy nebrala. Dňa 20. decembra 2009 vo svojom dome skolabovala a po poskytnutí prvej pomoci došlo k jej prevozu do nemocnice Cedars-Sinai Medical Center. Po prijatí však bola vyhlásená za mŕtvu (10:04). Dňa 11. januára 2012 Angelo Bertolotti, otec Brittany, žiadal vrchný súd Kalifornie, aby mu boli odovzdané vlasy jeho dcéry pre nezávislé testovanie. V novembri 2013 Angelo Bertolotti tvrdil, že toxikologická správa ukázala, že jeho dcéra bola úmyselne otrávená ťažkými kovmi, ktoré sa používali v jedoch na hlodavce. Brittany Murphy zomrela na pneumóniu a ťažkú anémiu. Smrti sa vraj dalo predísť včasnou liečbou.

 

obrazok

 

Heath Ledger

Heathcliff Andrew Ledger bol austrálsky herec. Po objavení sa v televíznych úlohách v deväťdesiatych rokoch úspešne začal hollywoodskú kariéru. Zomrel v New Yorku 22. januára 2008 na akútnu intoxikáciu v dôsledku užívania viacerých liekov proti nespavosti a depresiám.

 

obrazok

 

Amy Winehouse

Amy Jade Winehouse  bola anglická jazzová, soulová a R&B speváčka. V jednom so svojich hitov spievala Stronger than me (Silnejšie ako ja), a tak sa aj stalo, drogy boli pravdepodobne silnejšie ako ona. Speváčku Amy Winehouse našli mŕtvu v jej dome v Londýne. Podľa bulvárneho denníka Mirror je pravdepodobné, že sa Winehouse predávkovala drogami. To sa jej v kombinácii s alkoholom malo stať osudným. Niektoré bulvárne média špekulujú aj nad tým, že nezvládla opätovný rozchod s priateľom Regom Travissom.

 

obrazok

 

Cory Monteith

Cory Allan Michael Monteith bol kanadský herec a muzikant. Jeho najznámejšou úlohou bol Finn Hudson v seriáli Glee. V sobotu 13. júla 2013 bol Cory nájdený mŕtvy vo svojej izbe v hoteli The Fairmont Pacific Rim vo Vancouveri v Kanade. Príčinou smrti bola otrava rôznymi drogami vrátane heroínu a alkoholu.

 

obrazok

 

Michael Jackson

Michael Joe Jackson, známy aj ako Michael Jackson bol americký popový, soulový, a rockový spevák, skladateľ, tanečník a herec. Verejnými predstaviteľmi hudobného priemyslu bol označený za „Kráľa popu“. Vo svojej kariére mal veľký vplyv na vývoj populárnej hudby a moderného tanečného štýlu. Spolu s jeho publikovaným osobným životným štýlom sa vo viac ako v štyroch dekádach stala z neho jedna z globálne najvýznamnejších postáv populárnej kultúry. Počas príprav na svoj umelecký comeback v pripravovanom hudobnom projekte This Is It, Michael Jackson zomrel dňa 25. júna 2009 na zástavu srdca spôsobenú intoxikáciou benzodiazepinom v kombinácii s propofolom. Koroner Los Angeles County označil jeho smrť za zabitie a na Jacksonovho osobného lekára, Conrada Murraya, bolo vznesené obvinenie z neúmyselného zabitia.

 

obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies