Pamela Andersonová navštívila utečenecký tábor La Liniere

NETKY.SK • 25 Január 2017, 17:59 • 2 min
Pamela Andersonová navštívila utečenecký tábor La Liniere

PARÍŽ - Americká herečka kanadského pôvodu Pamela Andersonová navštívila dnes nečakane utečenecký tábor La Liniere pri meste Dunkerque v severnom Francúzsku. Andersonová tam miestnym deťom rozdala knižky, potraviny a iné darčeky.

slovakia

left justify in out

Herečka sa krátko pred návštevou v La Liniere zastavila v sklade humanitárnej organizácie v Calais v severozápadnom Francúzsku, kde vlani vláda zrušila veľký na čierno vybudovaný utečenecký tábor.

 

 

Andersonová v dlhom svetlohnedom kabáte a v topánkach na vysokých opätkoch rozdávala deťom ovocie, deky, rukavice a detské knižky. Uviedla, že podľa nej by mal každý niekedy navštíviť takýto tábor a opýtať sa samého seba, čo môže spraviť, citoval herečku denník La Voix du Nord.

 

Herečka, modelka a producentka Pamela Andersonová, ktorá sa preslávila účinkovaním v americkom seriáli Pobrežná hliadka (Baywatch), sa zaoberá upozorňovaním na dodržiavanie práv zvierat, ako aj ľudských práv a ochranou životného prostredia.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies