Palinová sa čoraz väčšmi pohráva s myšlienkou prezidentskej kandidatúry

NETKY.SK • 29 Október 2010, 11:45 • 2 min
Palinová sa čoraz väčšmi pohráva s myšlienkou prezidentskej kandidatúry

Palinová sa čoraz väčšmi pohráva s myšlienkou prezidentskej kandidatúry

slovakia

left justify in out

Ikona pravicového populistického hnutia Tea Party a bývalá aljašská guvernérka Sarah Palinová sa čoraz väčšmi pohráva s myšlienkou prezidentskej kandidatúry v roku 2012. Informovala o tom dnes tlačová agentúra DPA.
      "Ak nebude nikto iný, ktorý to urobí, potom si myslím, že by sme to mali urobiť," povedala Palinová pre televízny program Entertainment Tonight, ktorý sa má vysielať vo štvrtok (miestneho času).
      Bývalá kandidátka republikánov na post viceprezidentky dodala, že ak sa nájde uchádzač, ktorý bude vhodný, plne ho podporí. Palinová o svojom vlastnom možnom rozhodnutí kandidovať do Bieleho domu povedala, že by o tom, okrem iného, diskutovala s rodinou.
      Karl Rove, architekt politických víťazstiev bývalého prezidenta Georgea W. Busha, však vyslovil značné pochybnosti o zvoliteľnosti Palinovej.
      V rozhovore pre britské noviny Daily Telegraph súčasný konzervatívny komentátor konštatoval, že "americký ľud má vysoké štandardy (čo sa týka prezidentského úradu) a očakáva istú mieru zrelosti".
      Zároveň Rove poznamenal, že ako kandidátka na viceprezidentku Palinová vynikala, ale kandidatúra na prezidentský úrad by mohla znamenať viac práce než by zvládla.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies