Palhares: McGregora by som zabil

NETKY.SK • 15 Apríl 2016, 16:10 • 2 min
Palhares: McGregora by som zabil

LAS VEGAS - Rousimar Palhares sa cez víkend zúčastnil na profi grappling galavečeri Polaris 3, kde si zmeral svoje sily s Garrym Tononnom. Ich vzájomný zápas skončil remízou. Zápasilo sa 10 minút bez bodovania, zvíťaziť sa mohlo jedine s ukončením súpera. Pred zápasom ho vyspovedala Daily Mail. Jedna z otázok bola, kto by vyhral zápas Palhares vs McGregor. Odpoveď znela takto:

slovakia

left justify in out

"Porozmýšľal by som o návrate do UFC, keby som mohol zápasiť proti McGregorovi. Zabil by som ho. Je maličký, a jeho jiu jitsu je prislabé aby ma porazil. Bola by to veľká pocta zápasiť proti nemu, ale na zemi by som určite dominoval a ľahko by som ho prinútil k zdaniu sa. Keď si v hlave predstavím zápas, tak vidím ako ho ukončujem s pákou na nohu. Je moc malý aby ma porazil. Nemali by sme byť v jednej váhe, ale také je MMA."

 

McGregor je držiteľom titulu vo featherovej váhe. Jeho posledný zápas išiel vo váhe do 170libier, zápasil proti Nateovi Diazovi, ktorý nepatrí k špičke a predsa ho porazil. Ír napriek prehre stále tvrdí, že chce ďalší titul vo vyššej váhe. Palhares je na tom fyzicky veľmi dobre tak asi si aj kvôli tomu tak verí.

 

Palhares je jedným z najlepších grapplerov v MMA. Momentálne si však odpykáva dvojročný dištanc za nešportové správanie. Na gala WSOF 22 kde obhajoval svoj titul proti legende Jakeovi Shieldsovi, zápas vyhral ale s dosť zákerným štýlom. Po odklepaní súpera ešte ďalej páčil Shieldsovu ruku, a navyše počas zápasu neustále útočil aj na jeho oči. Zápasil aj v UFC, kde má na konte 8 výhier a 4 prehry, no aj v tejto organizácií mal problémy s oneskorenými reakciami. Viackrát sa stalo, že po odklepaní súpera ťahal páku ďalej a tým dotrhal kolenné väzy súperov. Momentálne má zmluvu s talianskou organizáciou Venator FC kde bude zápasiť 21. Mája. Zatiaľ proti neznámemu súperovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies