Pakistan je pre Čechov v posledných dňoch prekliaty, okrem zatknutej Terezy tam zomrel aj český inžinier

NETKY.SK • 15 Január 2018, 08:33 • 2 min
Pakistan je pre Čechov v posledných dňoch prekliaty, okrem zatknutej Terezy tam zomrel aj český inžinier

LÁHAUR – Pred niekoľkými dňami ochromila českú spoločnosť správa o zatknutí Terezy z Uherského Hradište, ktorá mala pašovať 9 kíl heroínu. No do Čiech z tejto krajiny dorazila aj ďalšia smutná správa. V polovici novembra minulého roka v jednom z miestnych hotelov našli mŕtve telo českého inžiniera.

slovakia

left justify in out

Informovali o tom pakistanské média, ktoré uverejnili článok: Český inžinier bol nájdený mŕtvy. Z článku vyplýva, že miestna polícia zatiaľ zisťuje okolnosti jeho úmrtia. Išlo o muža s českým občianstvom, ktorý v Pakistane pracoval v jednej elektrárni Bhikki, ktorá sa nachádza približne 50 kilometrov od mesta Láhaur. Podľa polície bolo telo inžiniera, nájdené na núdzovom schodisku na 6. poschodí hotela, v ktorom bol ubytovaný. Údajne mal krvácať z nosa.

 

K smrti malo dôjsť v hotely na ulici The Mall, ktorá patrí medzi najznámejšie bulváre v meste. V hotely sa inžinier ubytoval 22. októbra a domov sa mal podľa plánov vrátiť 16. novembra. Podľa informácií miestnych médií, sa polícia domnieva, že príčinou smrti mohlo byť predávkovanie liekmi či drogami. „Zábery z kamier v hotely ukazujú, že inžinier opustil izbu svojho kolegu približne o 02:05 v noci, telo bolo objavené o 03:30,“ uviedol policajný vyšetrovateľ Alí Ráza. Miestna polícia ďalej informovala, že na objasnení smrti českého inžiniera intenzívne pracuje.

 

V súčasnosti je veľmi sledovaný aj mediálne známy prípad iba 21-ročnej Terezy H., ktorú zatkli na pakistanskom letisku za pašovanie heroínu, ktorý objavili v jej kufri. Momentálne jej hrozí buď doživotie alebo trest smrti. Pakistanské médiá o nej zverejnili skutočne veľa informácií, dokonca jej celé meno, či fotografie priamo z letiska, kde došlo k jej zatknutiu. Do médií sa dokonca dostali aj jej údaje z  občianskeho preukazu.

 

Úrady Terezu doslova nechali napospas médiám. Čo je skutočne netradičný postup. Vyzerá to tak, že zo zatknutia Terezy si niektorí príslušníci polície urobili slušné promo o ich dobre odvedenej práci. Niektorí sa domnievajú, že Terezu udali jej komplici, ktorí za poplatok polícii previezli oveľa väčší kontraband s akým cestovala ona sama.

 

Mohlo by vás zaujímať: Tereza, ktorá pašovala 9 kíl heroínu a hrozí jej trest smrti, mení svoje výpovede zo dňa na deň

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies