Pacquiao sa vrátil do Manily ako hrdina: Ten zápas som mal vyhrať

NETKY.SK • 13 Máj 2015, 10:25 • 2 min
Pacquiao sa vrátil do Manily ako hrdina: Ten zápas som mal vyhrať

MANILA - Filipínsky boxer Manny Pacquiao sa v stredu vrátil domov. V hlavnom meste Manila ho vítali ako hrdinu napriek tomu, že v ostrosledovanom "súboji storočia" v Las Vegas o titul majstra sveta vo welterovej váhe proti Američanovi Floydovi Mayweatherovi jr. prehral jednomyseľným výrokom rozhodcov.

slovakia

left justify in out

Tisíce fanúšikov lemovali cestu populárneho boxera ulicami mesta. Pacquiao sa im poďakoval za podporu a zdôraznil, že napriek verdiktu sa cíti ako víťaz. "Chcem sa poďakovať všetkým, ktorí ma v súboji s Mayweatherom podporovali. Dal som do toho všetko, ale neviem čo sa stalo. Pozeral som ten zápas ešte veľakrát, počítal som údery a myslím si, že som mal ten duel o dva body vyhrať. Ale akceptujem toto rozhodnutie pretože viem, že v srdciach ľudí som víťazom," citovala agentúra DPA slová 36-ročného Pacquiaoa.

 

 

Po zápase sa ukázalo, že Pacquiao boxoval zranený a na klinike v Los Angeles sa hneď po zápase podrobil úspešnej operácii pravého ramena. "Potrebujem teraz šesť mesiacov pauzovať. Lekár povedal, že budem stopercentne zdravý," dodal boxer, ktorému hrozí disciplinárne konanie za to, že sa pred súbojom proti Mayweatherovi snažil svoje zranenie utajiť.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies