Pacquiao: Chcem len povedať pravdu

NETKY.SK • 19 Máj 2015, 12:43 • 2 min
Pacquiao: Chcem len povedať pravdu

GENERAL SANTOS CITY - Floyd Mayweather označil filipínskeho profesionálneho boxera Mannyho Pacquiaa za zbabelca, ktorý nevie prehrávať.

slovakia

left justify in out

Ten to, samozrejme, odmieta. "Chcem len, aby ľudia poznali pravdu. Zranenie ramena ma absolútne neobmedzovalo. Ocitol som sa však v nerovnom súboji, v ringu i mimo neho. Môj súper kontroloval všetko," vyhlásil 36-ročný "Pac-Man" v rozhovore pre Philippines Daily Inquirer. Jeho slová vyznievajú prinajmenšom zvláštne: dominancia Mayweathera medzi povrazmi bola zrkadlom Američanovho majstrovstva a Pacquiao na podmienky súboja pristal dobrovoľne. Manny ďalej tvrdil, že až pri vzájomnej konfrontácii odhalil pravú tvár svojho druhomájového protivníka: "Je ľstivým bojovníkom, ktorý v sebe nemá ani štipku férovosti."

 

Napriek tomu však rodák z mestečka Kibawe vo filipínskej provincii Bukadnon akceptoval jednomyseľný verdikt rozhodcovskej trojice v prospech 38-ročného "Moneyho": "Priznávam svoju prehru. Neláka ma ani odveta. Musím sa zotaviť zo zranenia ramena a sústredím sa na svoje povinnosti v úlohe zákonodarcu," uviedol kongresman za provinciu Sarangani v ázijskom ostrovnom štáte.

 

Manny Pacquiao pre Philippines Daily Inquirer tiež priznal, že po zhliadnutí duelu z MGM Grand v Las Vegas sa neubránil slzám a ospravedlnil sa svojim krajanom: "Po návrate do hotela som si pozrel záznam a zbadal som reakcie ľudí. Z ich podpory pred zápasom a po ňom som plakal. Mrzí ma, že som im nedokázal priniesť radosť."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies