Ozzyho Osbournea rozplakal synov rozvod

NETKY.SK • 17 August 2019, 11:28 • 2 min
Ozzyho Osbournea rozplakal synov rozvod

BRATISLAVA - Anglický spevák Ozzy Osbourne sa rozplakal, keď sa dozvedel o rozvode jeho syna Jacka s Lisou Stelly. Dvojica sa zosobášila v roku 2012 a má spolu tri deti.

slovakia

left justify in out

"Keď Jack prezradil, že sa rozvádza, Ozzy sa rozplakal a povedal, že plače, pretože vie, ako to bude syna bolieť, keďže on sám sa v minulosti rozviedol. Nechcel, aby tú bolesť musel podstúpiť aj jeho syn. Pre Jacka to bolo náročné obdobie, rozvod bol naozaj náročný a vzalo ho to," uviedla pre magazín People spevákova 66-ročná manželka Sharon Osbourne. Sedemdesiatročný Osbourne bol v období 1971 - 1982 ženatý s Thelmou Riley.

 

obrazok


John Michael „Ozzy“ Osbourne sa preslávil ako spevák heavymetalovej kapely Black Sabbath, ktorá vznikla v roku 1968 v Birminghame. Po vydaní ôsmeho albumu Never Say Die! (1978) ho však pre alkoholovú a drogovú závislosť zo skupiny vyhodili. Ďalšiu štúdiovku s Black Sabbath vydal až v roku 2013. Nahrávka, ktorá debutovala na prvej priečke UK Chartu, má názov 13. Ako sólový umelec vydal jedenásť albumov, pričom zatiaľ posledný Scream uviedol na trh v júni 2010. Na konte má tiež niekoľko koncertných záznamov, kompilácií alebo EP nahrávok. Hudobník, ktorý spolu so svojou rodinou účinkoval v reality šou Osbournovci (2002 - 2005), získal množstvo ocenení. V roku 2006 ho ako člena Black Sabbath uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona