Ozbrojený muž prepadol bratislavský sexshop

NETKY.SK • 29 Október 2013, 13:56 • 2 min
Ozbrojený muž prepadol bratislavský sexshop

BRATISLAVA - Policajti pátrajú po páchateľovi dnešného lúpežného prepadnutia predajne s erotickými pomôckami na Ľadovej ulici v Bratislave, v blízkosti Račianskeho mýta.

slovakia

left justify in out

V tejto súvislosti žiadajú o pomoc aj verejnosť. Ak si občania všimli okolo 10.00 h na tejto ulici alebo v jej okolí unikajúceho muža či iné podozrivé správanie, treba to oznámiť na čísle 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení. TASR informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Ďalej uviedol, že neznámy páchateľ bol ozbrojený. Keď vošiel do predajne, pod hrozbou použitia zbrane žiadal od zamestnankyne peniaze. Tá mu ich dala, zatiaľ sa presne nevie koľko. Páchateľ potom z miesta činu ušiel, informoval Szeiff. Podľa informácií polície ide o muža vo veku približne 33 až 35 rokov, ktorý je vysoký asi 170 centimetrov a váži približne 80 kilogramov. Tvár si maskoval šatkou a slnečnými okuliarmi, na hlave mal šiltovku. Oblečenú mal červenú bundu, modré rifle a ozbrojený bol krátkou guľovou zbraňou. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies