Oxygenoterapia pomôže vašej psychike

NETKY.SK • 3 Apríl 2019, 19:37 • 2 min
Oxygenoterapia pomôže vašej psychike

Ste v strese, cítite sa unavení, zle spíte? Objavte oxygenoterapiu, čo je procedúra, pri ktorej budete inhalovať vysoko koncentrovaný kyslík. Môžete ju vyskúšať napríklad v slovenských kúpeľoch.

slovakia

left justify in out

Počas kyslíkovej terapie si nasadíte špeciálnu masku a budete vdychovať kyslík, ktorý bude v ďaleko väčšej koncentrácii, než je bežne vo vzduchu.

 

img

 

Kyslík v takej intenzite stimuluje činnosť buniek a vďaka tomu sa urýchľujú metabolické procesy v tele, aktivuje nervová sústava aj jednotlivé orgány.

 

Výsledok?

 

Kyslíková kúra posilňuje imunitu, pomáha pri strese, depresiách, problémoch so spánkom aj chronickej únave. Používa sa aj pri chorobách srdca, ciev a dýchacieho ústrojenstva. "Kyslíková bomba" pôsobí tiež proti starnutiu buniek, a preto je súčasťou rôznych anti-age programov. A tiež zlepšuje pamäť!

 

V kúpeľoch môže byť kyslíková kúra buď súčasťou liečby, ktorú vám predpíše lekár. Je potrebné zistíť, či máte nárok na kúpele na poisťovňu, ale tiež ju nájdete v relaxačných, regeneračných a antistresových wellness balíčkoch. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies