Owain Yeoman zo seriálu Mentalista má dcéru

NETKY.SK • 25 Apríl 2015, 11:01 • 2 min
Owain Yeoman zo seriálu Mentalista má dcéru

CARDIFF - Waleský herec Owain Yeoman, známy najmä ako Wayne Rigsby zo seriálu Mentalista (2008 - 2015), má dcéru. Ako na svojej webstránke informoval magazín People, jeho manželka, dizajnérka šperkov Gigi Yallouz Yeoman, priviedla v piatok 24. apríla na svet dievčatko, ktorému dali meno Ever Belle.

slovakia

left justify in out

“Moje krásne dievčatko, ocko ťa miluje! Ďakujem, že si zo mňa a Gigi urobila tých najpyšnejších rodičov. Tvoje rúčky môžu byť drobné, ale naše srdcia držíš obrovskou silou," napísal hrdý 36-ročný otec na Instagram k fotografii, na ktorej mu dcéra malou rúčkou drží prst.


Pár, ktorý sa zosobášil v septembri 2013, o tehotenstve informoval vlani v októbri. "S nadšením vám oznamujeme, že čakáme bábätko! Samozrejme, sú to dôležité správy pre nášho francúzskeho buldočka Casha, ktorý bol až doteraz jedináčik. Sme si takmer stopercentne istí, že sme dieťatko splodili vo Walese, z čoho sa Owain, hrdý Walesan, nesmierne teší!" povedala vtedy šťastná dvojica pre People.


Yeoman a Yallouz sa zoznámili v uliciach Los Angeles, keď sa ich autá stretli oproti sebe na jednej z križovatiek. Následne si vymenili telefónne čísla a začali spolu chodiť. Zasnúbili sa v októbri 2012. Pre Yeomana je to už druhé manželstvo, v rokoch 2006 až 2011 bol ženatý s herečkou Lucy Davis. Herec sa okrem spomínaného seriálu Mentalista objavil aj ako Lysander vo veľkofilme Trója (2004) a účinkoval tiež v seriáloch Kuchynské dôvernosti (2005 - 2006), Rukojemníci (2006 - 2007), minisérii Generation Kill (2008), či snímke Americký ostreľovač (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies