VIDEO Ovečkin so spoluhráčmi jazdili v tanku, zastrieľal si z guľometu

NETKY.SK • 16 Máj 2014, 10:36 • 2 min
VIDEO Ovečkin so spoluhráčmi jazdili v tanku, zastrieľal si z guľometu

MINSK - Ruskí hokejoví reprezentanti využili deň voľna na majstrovstvách sveta v Minsku na regeneráciu i návštevu historicko-kultúrneho komplexu Stalinova línia, ktorý sa nachádza asi 30 km od bieloruskej metropoly.

slovakia

left justify in out

Vo vojenskom múzeu a pamätníku druhej svetovej vojny si vyskúšali aj jazdu v tanku, ktorú si priamo na jeho dele užila najmä hviezda "zbornej" Alexander Ovečkin. Rusi sa počas návštevy dobre bavili, prezreli a vyskúšali si aj ďalšie historické zbrane, vojenské automobily a malé delá.

 

"Táto exkurzia sa nám veľmi páčila. Mali sme skvelú náladu, počasie bolo dobré. Pre mňa to bolo niečo úplne nové. Nikdy som nevidel zblízka vojenskú techniku. Tu sme dokonca išli v tanku, čo sa všetkým páčilo. Môj dedo v mladosti bojoval, preňho je 9. máj najväčším sviatkom," povedal podľa R-Sportu útočník ruskej hokejovej reprezentácie Viktor Tichonov. 

 

 

Ovečkin si aj zastrieľal z guľometu

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies