Otrasné VIDEO: Živého hada utopili v alkohole, aby pripravili tradičný drink

NETKY.SK • 18 August 2015, 10:36 • 2 min
Otrasné VIDEO: Živého hada utopili v alkohole, aby pripravili tradičný drink

PEKING – Napriek tomu, že hady nie sú najobľúbenejšie zvieratá, majú rovnaké právo na život ako všetci ostatní. Preto toto video pobúrilo na internete mnoho ľudí.

slovakia

left justify in out

Video, ktoré sa objavilo na internete ukazuje ľudí, ako sa snažia napchať hada do fľaše s vínom. Ido o prípravu populárneho hadieho vína, ktoré sa pije po celej Číne.

 

Na videu je pár, ktorý z plastového vrecka dáva do veľkej fľaše plnej ryžového vína živého hada. Podľa zahraničných médií pochádza video z južnej Číny.

 

Had je najskôr pokojný, keď sa jeho chvost dostane do fľašky. Avšak veľmi zneistie, keď sa do veľkej fľaše začne dostávať väčšina jeho tela. Snaží sa o zúfalý útek, ale nakoniec aj tak skončí vo fľaške.

 

Video končí záberom na bezmocného hada, ako hýbe hlavou a chce nájsť trochu vzduchu až nakoniec padne na dno. Muž potom poklepe po fľaši, aby sa uistil, že je plaz mŕtvy.

 

Výroba hadieho vína je údajne stará dvetisíc rokov a Číňania veria, že dokáže vyliečiť rôzne problémy od bolesti chrbta, reumy a dokonca dokáže zvýšiť mužskú plodnosť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies