Otrasná smrť: Dvojročného chlapca zabilo prasa, potom mu ohrýzalo hlavu!

NETKY.SK • 18 November 2014, 17:40 • 2 min
Otrasná smrť: Dvojročného chlapca zabilo prasa, potom mu ohrýzalo hlavu!

PEKING – Iba dvojročné dieťa zabilo a čiastočne zjedlo prasa po tom, čo chlapček preliezol ohradu, keď sa jeho rodičia nachvíľu otočili chrbtom.

slovakia

left justify in out

Dvojročný Wei Tsao, ktorého rodičia prezývali Keke, sa hral na záhrade rodičovského domu vo východočínskej provincii Jiangsu. Jeho rodičia išli na chvíľu dovnútra a ich chlapček ostal vonku bez dozoru.

 

Malý Wei bez dozoru preliezol do ohrady s prasaťami, kde ho prasnica zabila, keď chránila svoje mladé. Potom začala jesť chlapcovu hlavu.

 

Rodičia započuli chlapcov krik, ale keď dorazili k ohrade, bolo už neskoro.

 

Zdrvený otec Sun Tsai (25) pre médiá povedal: „Išli sme do domu iba na niekoľko minút, keď sme zrazu započuli krik. Keď sme vyšli von, videli sme prasa asi 80 metrov od nás, ako hryzie Kekeho hlavu.“

 

Ostatní dedinčania pribehli na miesto činu, priviazali prasnicu o strom zabili ju a rozrezali. V jej žalúdku našli časť chlapcovej lebky a jeho vlasy, ktoré ukázali polícii ako dôkaz. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies