Otec Ondreja Dudu: Záujem mali aj Fiorentina, West Ham a Porto

NETKY.SK • 22 Júl 2016, 12:18 • 2 min
Otec Ondreja Dudu: Záujem mali aj Fiorentina, West Ham a Porto

BERLÍN - Otec slovenského futbalového reprezentanta Ondreja Dudu priznal, že okrem ponuky z Herthy Berlín, napokon akceptovanej, mali v súvislosti s transferom 21-ročného stredopoliara na stole aj návrhy talianskeho ACF Fiorentina, anglického West Hamu United a portugalského FC Porto.

slovakia

left justify in out

Duda v stredu definitívne spečatil svoj prestup z Legie Varšava do nemeckej metropoly, podpísal päťročný kontrakt a stal sa spoluhráčom slovenského obrancu Herthy Petra Pekaríka. Miestne médiá hovoria o odstupnom za ofenzívneho záložníka vo výške 4 - 4,5 milióna eur.

"Ponúk bolo viac, osobne a konkrétne sa zaujímali Fiorentina, West Ham United, Hertha Berlín a najnovšie aj FC Porto. Voľba padla napokon na Herthu Berlín, pričom zavážilo to, že klub splní finančné požiadavky Legie Varšava, ktoré neboli malé. Ondreja, samozrejme, zaujímala najmä športová stránka. Nemci boli najkonkrétnejší, nielen vedenie klubu, ale aj samotný tréner ho sledoval s konkrétnym zámerom zabudovať ho do mužstva. Bundesliga je svetová top liga, čo je ďalší krok vpred," povedal Ondrej Duda starší pre portál korzar.sme.sk.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies