Otec Meghan Markle opäť perlí: Toto povedal médiám!

NETKY.SK • 18 Júl 2018, 10:01 • 2 min
Otec Meghan Markle opäť perlí: Toto povedal médiám!

Vojvodkyňa Meghan sa určite nepotešila, keď sa dozvedela o ďalšom výroku svojho otca.

slovakia

left justify in out

Manželka princa Harryho, vojvodkyňa Meghan, si toho so svojim otcom už zažila až až. Odkedy sa o nej začalo hovoriť v súvislosti s kráľovskou rodinou, Thomas Markle, ktorý nikdy nebol práve príkladným otcom, sa niekoľkokrát prihlásil o slovo a takmer vždy spôsobil škandál. Pred jej svadbou sa dal odfotografovať paparazzom, viackrát poskytol médiám chúlostivé informácie o živote Harryho a Meghan a nezúčastnil sa svadby. Tentokrát sa pre zmenu tvári ako najlepší znalec duše svojej dcéry.

 

Meghan je známa tým, že všade kde sa zjaví, rozdáva dobrú náladu. V jej prítomnosti sa ľudia cítia príjemne a uvoľnene a jej spokojnosť a zamilovanosť dokumentujú aj mnohé fotografie. Každý muž by bol šťastný, ak by sa na neho žena pozerala tak, ako Meghan na Harryho. Napriek tomu Thomas vyhlásil, že jeho dcéra v Británii nie je šťastná a že medzi monarchami sa necíti dobre. „Moja dcéra je vydesená. Vidím jej to na očiach a v tvári. Poznám, ako sa usmieva a tento jej výraz teraz sa mi vôbec nepáči. Nie je to ani hraný úsmev. Je to úsmev plný bolesti (...) Keď sa vydáte do tejto rodiny, musíte platiť vysokú cenu,” vyhlásil.

 

Meghan momentálne s otcom neudržiava kontakty. Thomas priznal, že číslo, prostredníctvom ktorého spolu pred tým komunikovali, je zrušené a nemá ani žiadnu adresu, na ktorej by dcéru zastihol. Niet sa však čo čudovať. Hoci na svadbu pricestovať nemohol, teraz uvažuje o tom, že ju v Anglicku navštívi. „Chcem vidieť svoju dcéru. A je mi jedno, či je na mňa nahnevaná alebo nie. Je smutné, že to došlo do takéhoto štádia. Je mi to ľúto a nesiem na tom podiel viny. Ale budem za to platiť do konca svojho života,” uznáva svoju chybu Thomas Markle.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies