Otec Beyoncé dúfa, že sa Destiny's Child vrátia na scénu

NETKY.SK • 22 September 2015, 16:12 • 2 min
Otec Beyoncé dúfa, že sa Destiny's Child vrátia na scénu

BRATISLAVA - Mathew Knowles verí, že už nefungujúca skupina Destiny's Child, v ktorej pôsobila aj jeho dcéra Beyoncé, sa opäť vráti na hudobnú scénu.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiattriročný manažér to uviedol v rozhovore pre portál The Huffington Post.


"Naozaj dúfam, že sa dámy vrátia späť s novým albumom a turné. Práve teraz pracujem na nejakých projektoch Destiny’s Child. Moja druhá kniha bude autobiografiou Destiny’s Child. Rokujem tiež s filmovými a televíznymi spoločnosťami ohľadom filmu či seriálu o Destiny’s Child. Stále som ich manažérom. Verím, že v priebehu nasledujúcich dvoch či troch rokov sa dočkáme niečoho veľkého,“ povedal.


Destiny's Child vznikli v roku 1990 v texaskom Houstone. Najznámejšími členkami skupiny boli okrem Beyoncé aj Kelly Rowland a Michelle Williams. Formácia vydala debutovú eponymnú nahrávku vo februári 1998 a o rok na to ponúkli druhý album The Writing's On The Wall. S treťou štúdiovkou Survivor (2001) po prvý raz dobyli americký rebríček Billboard 200.

 

 

Ďalej vydali ešte albumy 8 Days Of Christmas (2001) a Destiny Fulfilled (2004). Na konte majú hity ako Bills, Bills, Bills, Say My Name, Jumpin', Jumpin', Independent Women Part I, Survivor, Bootylicious, Lose My Breath alebo Soldier (feat. T.I. & Lil Wayne). Za svoju tvorbu získali niekoľko cien Grammy a predali viac ako 60 miliónov kópií nahrávok. Od roku 2006 pôsobia jednotlivé členky ako sólové interpretky.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies