Osvaldo sa znova nezmestil do kože, klub ho suspendoval

NETKY.SK • 23 Január 2014, 15:57 • 2 min
Osvaldo sa znova nezmestil do kože, klub ho suspendoval

SOUTHAMPTON - FC Southampton dáva do laty talianskeho futbalového reprezentanta vo svojich službách Pabla Osvalda. Najdrahšiu akvizíciu v histórii klubu suspendovali na dva týždne za konflikt na tréningu so spoluhráčom Josém Fontem. Argentínsky rodák si nezahrá v sobotňajšom zápase 4. kola FA Cup-u proti druholigovému Yeovilu a vynechá aj dve stretnutia Premier League s Arsenalom a Fulhamom.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný útočník toho má na rováši viac. Vlani vypadol z talianskej nominácie na Pohár konfederácií FIFA, pretože inzultoval svojho trénera v AS Rím, čo tréner národného tímu Cesare Prandelli posúdil ako porušenie etického kódexu. V auguste prestúpil do Southamptonu za 15,1 milióna eur. Začiatkom januára dostal od Futbalovej asociácie (FA) trojzápasový dištanc za bitku v decembrovom dueli na pôde Newcastlu United.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies