OSTRÉ VIDEO Knokautoval súpera zozadu a napadli ho diváci!

NETKY.SK • 16 Jún 2017, 11:31 • 2 min
OSTRÉ VIDEO Knokautoval súpera zozadu a napadli ho diváci!

BRATISLAVA - Na hlavnom zápase nedávneho galavečera s názvom Glory 42 sa stala kuriózna vec. Očakávaný súboj medzi Murthelom Groenhartom a Harutom Grigorianom sa skončil malo vídaným knokautom Grigoriana. Zápas vyvrcholil hromadnou bitkou nespokojných fanúšikov, ktorí zápasníka v ringu atakovali.

slovakia

left justify in out

Zdalo sa, že ide o bežný pästiarsky súboj. V druhom kole sa po spŕške úderov Grigorian otočil svojmu súperovi chrbtom a pokračoval do rohu ringu. Groenhart ani na  sekundu nezaváhal, a keď rozhodca nič nesignalizoval súpera knokautoval zozadu do hlavy. Či to bolo férové možno diskutovať, podľa komentátorov bol Grigorian knokautovaný podľa pravidiel súťaže, keďže po tom ako sa otočil chrbtom rozhodca vôbec nereagoval.

 

Groenhart neskrýval radosť z víťazstva a začal oslavovať.  Do ringu však naskákalo niekoľko nahnevaných fanúšikov a zaútočili na prekvapeného zápasníka. Jeden z nich ho tvrdo trafil do tváre. Groenhart po zápase povedal, že takmer mu zlomili  čeľusť.

 

"Jeden z nich ma trafil veľmi tvrdou ranou presne do brady ešte predtým ako by som sa mohol brániť. Jeho päsť mi presne trafila bradu a zuby. Podľa mňa mám zlomenú čeľusť. Nie je to isté, ale veľmi to bolí ," posťažoval si Groenhart a pokračoval: "V zápale zápasu som jednoducho pokračoval v boji. Otočil sa, ja som zasa vypálil pravačku, všetko v rámci pravidiel, bol to zápas. Vždy sa hovorí, že sa bráň až do poslednej sekundy. Rozhodca nezakročil, ja som vypálil pravačku. Keď padol potom prišiel rozhodca. Nespravil som chybu."

 

Tréner Grigorian uviedol, že sa jeho zverenc má rozrhnuté  obočie od kolena súpera a preto sa mu otočil chrbtom:"Ale toto by nikdy nemal spraviť v zápase. Nebolo to pekné, ale ani proti pravidlám."

 

Groenhart určite nebude nominovaný  na cenu fair play, na druhej strane v zápase na takejto úrovni musí zápasník ako je Grigorian  vedieť, že takéto školácke chby sa nerobia.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies