Ospravedlnenie RTVS za chybu vo finále MS: Takto si divákov späť nezískajú!

NETKY.SK • 14 Júl 2014, 15:23 • 2 min
Ospravedlnenie RTVS za chybu vo finále MS: Takto si divákov späť nezískajú!

BRATISLAVA – Mnoho televíznych divákov je nahnevaných na verenoprávnu televíziu RTVS za to, že im úplne pokazila zážitok z finále MS vo futbale.

slovakia

left justify in out

Ako sme vás už dnes informovali, RTVS vyslala komentátora Marcela Merčiaka priamo na Maracanu, aby komentoval finálový zápas MS vo futbale medzi Nemeckom a Argentínou. Vďaka technickej chybe zničili zážitok zo zápasu všetkým televíznym divákom. Tí im to dali pocítiť na ich facebookovej stránke.

 

RTVS preto dnes vydalo oficiálne ospravedlnenie, ktoré však moc ako ospravedlnenie nepôsobí. Netky.sk Vám ho prinášajú v pôvodnom znení:

 

"Viacerí zaznamenali v prvom polčase posunutý komentár, ktorý predbiehal obraz približne o dve sekundy. RTVS v snahe preniesť naživo atmosféru z finálového zápasu vyslala na MS svojho komentátora Marcela Merčiaka, technický problém vznikol na trase Brazília – Slovensko.

 

Zvukový posun sme začali okamžite riešiť a ešte počas prvého polčasu sme problém odstránili. Podobný problém zaznamenali aj iné európske televízie, ktoré priniesli samostatný komentár z dejiska.

 

Pripomíname, že RTVS počas MS v Brazílii za mesiac odvysielala 63 bezproblémových prenosov v HD nielen v televízii, ale aj na špeciálnom webe futbal.rtvs.sk, pričom sme nezaznamenali žiadne technické problémy. Preto nás osobitne mrzí, že sa tento problém vyskytol pravé počas finálového zápasu. Všetkým futbalovým fanúšikom a divákom RTVS sa ospravedlňujeme."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies