Orlando Bloom a Miranda Kerr sa rozišli pre pracovnú vyťaženosť

NETKY.SK • 8 November 2013, 16:29 • 2 min
Orlando Bloom a Miranda Kerr sa rozišli pre pracovnú vyťaženosť

LOS ANGELES - Rozchod anglického herca Orlanda Blooma s austrálskou modelkou Mirandou Kerr je vraj dôsledkom ich pracovnej vyťaženosti. V relácii Sunday Morning americkej televízie CBS to prezradil 36-ročný Bloom.

slovakia

left justify in out

"Viete, keď máte dvoch mimoriadne zaneprázdnených ľudí, ktorí sú veľmi viditeľní vo svete, je výzvou udržať takýto vzťah. Milujem Mirandu a ona mňa. Obaja zbožňujeme nášho syna a uvedomujeme si, že každý z nás bude naďalej súčasťou života toho druhého," vysvetlil herec. Bloom a Kerr sa dali dohromady v roku 2007 a v júli 2010 sa vzali. Zhruba o pol roka neskôr sa im narodil syn Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom. Informácie o rozchode potvrdil pred približne dvoma týždňami pre médiá Bloomov hovorca.

Orlando Bloom je známy najmä z filmových sérií Piráti Karibiku či Pán prsteňov. Okrem toho sa predstavil aj v snímkach Trója (2004), Kráľovstvo nebeské (2005) či Traja mušketieri (2011). Ako Legolas z Pána prsteňov sa objaví aj v pokračovaní adaptácie knihy Hobit s podtitulom Smaugova pustatina, ktorého slovenská premiéra je naplánovaná na 12. decembra. 

Miranda Kerr sa preslávila ako jeden z anjelov svetoznámej značky spodnej bielizne Victoria's Secret, s ktorou tento rok ukončila spoluprácu. Tiež vytvorila vlastnú líniu organických kozmetických prípravkov Kora a pre dievčatá napísala knihu Treasure Yourself (2010). Medzi pánmi má množstvo fanúšikov - dostala sa do rebríčkov najpríťažlivejších žien magazínov FHM či Men's Health. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies