Schaller sa vzdal funkcie riaditeľa UNB. Kto ho nahradí?

NETKY.SK • 7 Apríl 2022, 10:16 • 2 min
Schaller sa vzdal funkcie riaditeľa UNB. Kto ho nahradí?

BRATISLAVA – Roland Schaller končí vo funkcii riaditeľa Univerzitnej nemocnice Bratislava (UNB), ktorá je najväčšou na Slovensku. Riadením je dočasne poverený Alexander Mayer, ktorý bol doteraz medicínskym námestníkom nemocnice. TASR o tom informovala hovorkyňa Ministerstva zdravotníctva (MZ) SR Zuzana Eliášová.

slovakia

left justify in out

„Rozhodnutie odstúpiť z pozície bolo mojím vlastným rozhodnutím a na moju žiadosť,“ povedal Schaller. Zároveň sa poďakoval zdravotníkom za ich nasadenie pri starostlivosti o pacientov v súvislosti s ochorením COVID-19. Nemocnicu bude do riadneho výberového konania, najdlhšie na dobu šesť mesiacov, viesť Alexander Mayer. Ten doteraz pôsobil ako medicínsky námestník nemocnice. „Verím, že nemocnicu budem viesť kvalitne so zreteľom na pacienta a zdravotníckeho pracovníka na prvom mieste,“ skonštatoval.

 

img

 

Možno vás zaujme: Zelenskyj vyzval Západ na ropné embargo a Rusov, aby sa nebáli protestovať



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona