Orgie v telocvični: Učiteľka (22) obcovala s tromi študentmi naraz!

NETKY.SK • 18 Február 2013, 05:17 • 2 min
Orgie v telocvični: Učiteľka (22) obcovala s tromi študentmi naraz!

TUCSON - Hotová sodoma gomora sa pred pár dňami odohrala v telocvični strednej školy v arizonskom meste Tucson. Mladá učiteľka si tam užívala nie s jedným, ale rovno tromi študentmi, pričom celý akt je zaznamenaný aj na videu. Zvrhlíčku teraz vyšetruje polícia.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročná Clarice Leeová minulý piatok počas obednej prestávky naviedla šesť mladíkov k tomu, aby s ňou išli do starej telocvične na internátoch a tam sa s polovicou z nich vyspala. Zvyšní traja sa pozerali a všetko si nakrútili na mobilný telefón.

Pedagogičku polícia zatkla po tom, ako o incidente dostala tip. K dispozícii má aj inkrimované video, na ktorom je Clarice zachytená, ako obcuje s tínedžermi vo veku 16 až 18 rokov. "Súdiac podľa záznamu, súlož trvala niekoľko minút. Zatiaľ nevieme, či sa dostal na internet," uviedla Cindy Mechtelová z policajného oddelenia zaoberajúceho sa zneužívaním detí a mladistvých.

Leeovú v utorok zatkli a obvinili zo sexuálneho kontaktu s maloletými osobami, informoval portál detroitnewsday.com. Hneď nato ju vyhodili zo školy, v ktorej pracovala od augusta minulého roka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies