Organizátori MS v ľadovom hokeji 2019 majú pre slovenských fanúšikov prichystané novinky

NETKY.SK • 19 Marec 2019, 17:15 • 2 min
Organizátori MS v ľadovom hokeji 2019 majú pre slovenských fanúšikov prichystané novinky

BRATISLAVA - Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji, ktoré sa tento rok budú konať v slovenských mestách Bratislava a Košice sú už predo dvermi. Organizátori si pre slovenských fanúšikov pripravili aj fanzóny, ktoré budú rozmiestnené v piatich mestách. Okrem tých oficiálnych v Košiciach a Bratislave, pribudnú fanzóny v Trenčíne, Nitre, Banskej Bystrici, Martine a Poprade.

slovakia

left justify in out

Slovensko je hokejová krajina. Ošiaľ ktorí spôsobili naši hokejisti od roku 1993, keď už pôsobíme na pôde MS ako samostatná krajina, je nezabudnuteľný. Do roku 2012 sa nám podarilo získať všetky tri kovy a ten strieborný dokonca dvakrát.  

 

img

 

"Vieme, že hokej je na Slovensku fenomén, zvlášť počas majstrovstiev sveta. Chceli sme preto priblížiť svetový šampionát aj ľuďom v ďalších slovenských mestách, aby zažili tú pravú eufóriu a atmosféru," uviedol v tlačovej správe riaditeľ marketingu SZĽH Vladimír Janček.

 

img

 

Fanúšikovia zažijú vo fanzónach slovenského hokeja koncerty slovenských interpretov, moderované vstupy a rozhovory so známymi ľuďmi z hokejového prostredia, súťaže a live prenosy zo všetkých slovenských zápasov na svetovom šampionáte. Pripravená bude aj interaktívna zóna s aktivitami pre starších, či detská zóna pre tých najmenších s maskotom MS 2019 Macejkom, o ktorom mene mohli mimochodom hlasovať diváci priamo na sociálnej sieti.

 

img

 

"Vo fanzónach bude aj gastro zóna, takže všetci diváci môžu prísť rovno z práce, najedia sa, napijú, zabavia sa s blízkymi a uvidia hokejové zápasy z majstrovstiev sveta. Najdôležitejšie však je, že vstup do fanzón bude zdarma pre všetkých," dodal Janček. Svoje brány fanzóny otvoria každý hrací deň vždy hodinu pred prvým zápasom a zatvoria sa hodinu po poslednom zápase. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies