Polícia: Silný vietor poškodil v Bratislave viacero áut

NETKY.SK • 27 Január 2024, 15:43 • 2 min
Polícia: Silný vietor poškodil v Bratislave viacero áut

BRATISLAVA - Bratislavská krajská polícia zaznamenala počas soboty zatiaľ 18 volaní, ktoré sa týkali udalostí spôsobených silným nárazovým vetrom. Išlo najmä o poškodenie vozidiel, informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

slovakia

left justify in out

V druhom bratislavskom okrese došlo na Štefunkovej ulici v dôsledku silného vetra k pohybu vozidla, ktoré nebolo zaistené ručnou brzdou a narazilo do stromu. "Na Komárnickej ulici poškodil vplyvom silného vetra veľkokapacitný odpadkový kôš na kolieskach zaparkované vozidlo," priblížil hovorca. Na Zelinárskej ulici poškodilo zaparkované vozidlá prenosné WC. Na Narcisovej ulici poškodil vozidlá stavebný materiál zo strechy.

Na Račianskej ulici došlo k uvoľneniu veľkorozmerného billboardu, pri ktorom hrozilo jeho zrútenie na električkovú trať. "V blízkosti Račianskeho mýta došlo vplyvom silného vetra k uvoľneniu časti verejného osvetlenia, na Vihorlatskej ulici došlo k poškodeniu laku na viacerých vozidlách predmetmi zo smetných nádob," doplnil.

Uvoľnený materiál zo strechy ohrozoval chodcov a vozidlá na Hálovej ulici v Petržalke. V blízkosti Romanovej ulice ohrozovali vozidlá uvoľnené lampy verejného osvetlenia. "V blízkosti Smolenickej ulice došlo k uvoľneniu smetných nádob vplyvom vetra, ktoré poškodili zaparkované vozidla," dodal Szeiff.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: KR PZ BA, Foto: Autobild (ilustračná foto)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies