Oremus odmietol ponuku z KHL, zostáva vo Vítkoviciach

NETKY.SK • 7 Apríl 2014, 13:46 • 2 min
Oremus odmietol ponuku z KHL, zostáva vo Vítkoviciach

OSTRAVA - Slovenský hokejový tréner Peter Oremus zostane na striedačke HC Vítkovice Steel aj v budúcej sezóne. V pondelok dopoludnia podpísal s vedením českého extraligistu novú zmluvu, ktorá vyprší na konci ročníka 2014/2015.

slovakia

left justify in out

Ako informovala oficiálna webstránka klubu, okrem Oremusa sa funkcionári Vítkovíc dohodli na predĺžení spolupráce aj s jeho trénerským kolegom Romanom Šimíčkom. Podľa informácií hokej.cz a hc-vitkovice.cz mal Oremus na stole aj zaujímavú ponuku z ruskej KHL, k dohode však nedošlo.

 

"Človeka poteší, keď je o neho záujem v takej súťaži, no ja som bol pevne rozhodnutý, že zostanem vo Vítkoviciach. Už dlhšie sme boli dohodnutí ústne a dnes sme to spečatili písomne," uviedol Oremus vo videorozhovore pre internetovú stránku Vítkovíc. Podľa neho klub neopustí trend s postupným začleňovaním odchovancov do kádra. "Minulý rok nám ukázal, že títo mladí chlapci napredujú a majú svoje kvality. Pevne verím, že stanovené ciele zrealizujeme. Potrebujeme sa však ešte posilniť, najmä obranu," dodal 43-ročný kouč.

 

Oremus, asistent trénera slovenskej reprezentácie Vladimíra Vůjteka, doviedol v tejto sezóne ostravský tím do štvrťfinále play off českej extraligy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies