Oprava komunikácie na Panónskej ceste: Autobusy budú jazdiť obchádzkou

NETKY.SK • 20 November 2014, 13:09 • 2 min
Oprava komunikácie na Panónskej ceste: Autobusy budú jazdiť obchádzkou

BRATISLAVA - Obyvateľov bratislavskej Petržalky čakajú v najbližších dňoch viaceré dopravné obmedzenia, čiastočne uzavretá je cesta na Úderníckej i na Panónskej ulici.

slovakia

left justify in out

Na Úderníckej bude pre výstavbu vjazdu k rozostavanému polyfunkčnému domu do pondelka (24. novembra) uzatvorený približne 40-metrový úsek cesty. Do nedeľnej polnoci (23. novembra) bude obmedzená premávka aj na Panónskej ceste v oboch smeroch. V úseku totiž opravujú cestu, práce si cez víkend vyžiadajú aj zmeny na linkách mestskej hromadnej dopravy (MHD). Agentúru SITA o dopravných obmedzeniach informovala hovorkyňa bratislavského magistrátu Daniela Rodinová.

 

Pre opravu cesty bude počas víkendu (22. a 23. novembra) uzavretá zostupná rampa z Panónskej cesty na Rusovskú v smere do Petržalky a tiež pripojenie z Rusovskej cesty na Panónsku v smere na Most SNP. Ako informuje Dopravný podnik Bratislava na svojej internetovej stránke, dopravné obmedzenia sa dotknú aj liniek MHD. Linka č. 83 pôjde do Petržalky cez Einsteinovu ulicu, Viedenskú a Rusovskú cestu. Na obchádzkovej trase zastaví na zastávkach Einsteinova, Kremnická, Záporožská a od zastávky Hálova pôjde po svojej stálej trase. Autobusy nebudú stáť na zastávke Aupark a Dvory. V smere do Dúbravky pôjde linka 83 zo zastávky Hálova po Rusovskej ceste priamo a cez Viedenskú a Einsteinovu ulicu sa vráti na Panónsku cestu. V smere do Dúbravky autobusy zastavia na zastávkach Záporožská, Kremnická a od zastávky Aupark už pôjdu po svoje trase. Obsluhovaná nebude zastávka Dvory. 

 

Linka č. 92 bude cez víkend tiež premávať po obchádzkovej trase. V smere do Petržalky pôjde linka od zastávky Einsteinova cez Einsteinovu ulicu priamo, potom cez mimoúrovňovú križovatku s Panónskou cestou, kde sa otočí do protismeru. Linka pôjde ďalej cez Viedenskú cestu na Rusovskú, kde zastaví na Kremnickej a Záporožskej a od zastávky Hálova už bude pokračovať po svoje stálej trase. Autobusy nebudú stáť na Dvoroch. V smere do Devínskej Novej Vsi pôjde linka 92 od zastávky Hálova po Rusovskej ceste priamo, zastaví na Záporožskej a Kremnickej. Autobusy budú potom pokračovať na Einsteinovu ulicu cez mimoúrovňovú križovatku s Panónskou a od zastávky Einsteinova sa napoja na svoju trasu. Autobus ani v tomto smere nebude obsluhovať zastávku Dvory. 

 

Na zastávke Dvory v smere z Petržalky do centra mesta nebudú cez víkend zastavovať ani linky 91, 93 a N93.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies