Zverejnené videá z chaty poriadne rozvírili situáciu! Reagovali viacerí politici

NETKY.SK • 26 Október 2021, 14:50 • 2 min
Zverejnené videá z chaty poriadne rozvírili situáciu! Reagovali viacerí politici

BRATISLAVA - Videá, ktoré zachytávajú stretnutia obhajcu a opozičných politikov na chate, musia podľa Richarda Sulíka posúdiť experti. Na rozhovoroch z videí nevidí nič trestnoprávne. Vyjadrili sa aj iní politici.

slovakia

left justify in out

"Som v tejto veci laik, ale hranica medzi riadením a marením vie byť veľmi úzka," povedal Sulík. Je preňho dôležité, či boli videozáznamy vyhotovené so súhlasom sudcu. "Ak to malo súhlas sudcu, nie je o čom diskutovať. Bol na to dôvod."

 

img

 

Prečítajte si: Advokát Para reaguje na zverejnené videá: Je zarážajúce, že sa sleduje obhajoba a opoziční politici!

 

Vysvetlil, že sa nijako nevenuje tejto veci a nie je v kontakte ani so žiadnym vyšetrovateľom, sudcom či prokurátorom. Polícia si podľa Sulíka robí svoju prácu a má rozviazané ruky.

 

Na zverejnené videá reagovala aj vicepremiérka Veronika Remišová na sociálnej sieti.  Ak sa podľa nej potvrdí, že predseda Smeru-SD Robert Fico chcel zdiskreditovať čestných policajtov a prokurátorov, znamená to, že je šéfom slovenskej korupčnej chobotnice.

 

 

Na margo videa sa vyjadril aj Igor Matovič ktorý skonštatoval, že už chápe, prečo Fico "valí ako besný pes".

 

Situácia nenechala chladného ani Ľuboša Blahu. "Ako - to chcete vážne nahovoriť Slovensku, že si nahrávate opozičného poslanca na chate dakde pri Leviciach, ale že to je vlastne kozmická náhodička, lebo sudca dal povolenie kvôli pytliakom? Počujete ten hurónsky rehot? To sa na vás smeje celé Slovensko! A čo dáte ďalej? Že videozáznam odniesla novinárom veverička, čo cupitala okolo? No jasné a kamera sa jej zachytila o chvost. A šup, odskackala rovno do redakcie Aktualít a tam to šmarila Bardymu do lona. Ňuf-ňuf. A Peťko jej dal za odmenu oriešok a veverička odcupitala späť k Leviciam do lesa," napísal na sociálnej sieti.

 

Súvisiaci článok: Polícia má pravdepodobne k dispozícii Gorilu 2! Na záberoch nechýba Fico či Kaliňák

 

Juraj Šeliga reagoval: "Čo robil Fico s Kočnerovým advokátom na tajnom stretnutí? Prečo tam boli aj Gašpar, Bödor a Kaliňák? Je toto tá najvyššie postavená skupina, ktorá riadi výpovede ostatných, aby sa ochránila? Je toto ten “šéf” so svojou najbližšou družinou? Dnešok vyvoláva veľa otázok. Odpovede musí dať Fico a spol.," napísal na sociálnej sieti.

 

 

 

Lucia Ďuriš Nicholsonová sa obula do Borisa Kollára. "OMG, s kým tu ten Boris Kollár bude po voľbách vládnuť..." napísala.

 

 

Vyjadril sa aj podpredseda strany SMER-SD Erik Kaliňák. "Čo mahú Čurillovci, to majú médiá? Na druhý (pracovný) deň, ako bojovníci s pytliakmi odovzdali Čurillovcom nahrávky, objavili sa v médiach," vyjadril.

 

 

Zdá sa, že zverejnené video ktoré zachytáva stretnutie Fica, exministra vnútra Roberta Kaliňáka, obhajcu obvineného bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara Mareka Paru, podnikateľa Miroslava Bödöra a syna Tibora Gašpara poriadne mieša karty. Nahrávky majú potvrdzovať snahy viacerých osôb z prostredia politiky, podnikania a advokácie ovplyvňovať trestné stíhania najzávažnejších trestných káuz.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies