Opitý kamionista (31) v Žiline spôsobil nehodu a ušiel: Namerali mu takmer 2 promile!

NETKY.SK • 22 September 2014, 16:46 • 2 min
Opitý kamionista (31) v Žiline spôsobil nehodu a ušiel: Namerali mu takmer 2 promile!

BRATISLAVA/ŽILINA - Vodič kamiónu pod vplyvom alkoholu spôsobil dnes ráno v Žiline dopravnú nehodu a následne z miesta ušiel.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, 31-ročný vodič prešiel s kamiónom na mokrej ceste na Mostnej ulici do protismeru a narazil do oporného múra mosta. Následne kamión odhodilo späť na cestu, kde zachytil osobné auto Audi A6, ktoré šoféroval 28-ročný vodič. Kamionista po nehode z miesta ušiel smerom do mestskej časti Bánová. Tam ho vypátrala policajná hliadka. Pri kontrole mu v dychu namerali 1,67 promile alkoholu. Pri nehode sa nikto nezranil, škodu odhadujú na 6 000 eur. Vyšetrovateľ 31-ročného kamionistu obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V prípade preukázania viny mu hrozí trest dva až päť rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies