Opitý Jozef hrozil exmanželke zabitím

NETKY.SK • 16 December 2013, 12:46 • 2 min
Opitý Jozef hrozil exmanželke zabitím

BANSKÁ BYSTRICA – Trest odňatia slobody 18 mesiacov nepodmienečne a povinnosť absolvovať protialkoholické liečenie za prečin nebezpečného vyhrážania vymeral dnes Okresný súd v Banskej Bystrici pre 53-ročného Jozefa H. z tohto mesta.

slovakia

left justify in out

Opitý Jozef vulgárne nadával bývalej manželke a hrozil jej zabitím. Rozsudok nie je právoplatný, prokurátorka i obžalovaný sa k nemu vyjadria v zákonnej lehote.

Jozef sa so 49-ročnou manželkou Boženou rozviedol pred desiatimi rokmi. Bývajú však naďalej v spoločnom byte, ktorý nemôžu predať, pretože je c exekúcii pre nesplatené dlhy. Jozef na súde priznal, že žene nadával a vyhrážal sa jej, ale tvrdil, že išlo iba o verbálne útoky pod vplyvom alkoholu. Problémom je, že nešlo o prvé takéto vyčíňanie. Už v rokoch 2003, 2009 a 2010 ho za nebezpečné vyhrážanie manželke poslali sudcovia do väzenia. Jozef sa však nepoučil, na exmanželku naposledy zaútočil slovami: „ja ťa zabijem, do rána sa nedožiješ“. Chcel aj vyraziť dvere na ženinej izbe, v čom mu zabránil syn a privolaní policajti. Jozefovi po útoku namerali v dychu takmer štyri promile alkoholu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies