Obamova vláda mala zabíjať v Kyjeve a obohatiť sa o miliardy dolárov

NETKY.SK • 14 Február 2020, 10:7 • 2 min
Obamova vláda mala zabíjať v Kyjeve a obohatiť sa o miliardy dolárov

USA – Nový dokument zverejnený v americkej televízii predostiera voličom pravdu o tom, ako na Ukrajine v roku 2014 konal bývalý prezident USA Barack Obama spoločne s viceprezident Joeom Bidenom. Tým viceprezidentom, ktorý aktuálne chce kandidovať na prezidenta Spojených štátov v roku 2020.

slovakia

left justify in out

Jeden z najsledovanejších televíznych kanálov v krajine "One America News" (OAN) predstavil snímku politického experta Michaela Caputa a bývalého poradcu prezidenta USA Donalda Trumpa "Obvinenie. Bidenove peniaze. Hromadné vraždy". Vo filme je predstavená celá Obamova administratíva, ktorú už videlo milióny Američanov.  

 

Autor týmto filmom spája všetkých demokratov s Bidenom, ako s kameňom, ktorý by ich mal stiahnuť až na dno. Film odhaľuje účasť demokratmi kontrolovaného amerického štátu na prevrate v roku 2014 na Ukrajine, a obviňuje ho z obetí na Maidane a za zničenie ukrajinskej štátnosti.

 

Snímka sa snaží sprostredkovať Američanom jednoduché fakty: Demokrati zorganizovali na Ukrajine štátny prevrat a zabili stovky ľudí pre svoje korupčné schémy. Keď sa objavilo nebezpečenstvo odhalenia ich zločinov, pokúsili sa zorganizovať štátny prevrat v Spojených štátoch tak, že podali falošné obvinenia proti prezidentovi a potom na základe nich zorganizovali obvinenie a neopodstatnené vyšetrovacie konanie.

 

Vo filme je jasne ukázané, že demokrati sa pokúsili zorganizovať v USA rovnaký chaos ako na Ukrajine.   



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
ukraina

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona