Operná diva Kacarovová zrušila vystúpenie pre zranenie pri útoku zlodejov v Rakúsku

NETKY.SK • 10 August 2016, 13:58 • 2 min
Operná diva Kacarovová zrušila vystúpenie pre zranenie pri útoku zlodejov v Rakúsku

VIEDEŇ - Operná diva Veselina Kacarovová zrušila plánované vystúpenia na rakúskom hudobnom festivale po tom, ako utrpela zranenia pri útoku zlodejov. Oznámila to dnes agentúra AP s odvolaním sa na rakúske médiá.

slovakia

left justify in out

Bulharská mezzosopranistka, medzinárodne známa ako Vesselina Kasarova, mala vystúpiť na Festivale starej hudby v rakúskom Innsbrucku. Svoju účasť však odriekla po tom, ako sa tam v utorok večer stala terčom útoku dvojice zlodejov, ktorí sa jej pokúsili ukradnúť kabelku.

 

Páchatelia spôsobili Kacarovovej bližšie nešpecifikované zranenia, kvôli ktorým sa už vrátila naspäť do Švajčiarska, kde žije, uviedli organizátori festivalu v Innsbrucku. Súčasne však uistili, že sa jej stav zlepšuje.

 

Kacarovová mala v Innsbrucku vystúpiť v predstavení opery Il matrimonio segreto od talianskeho skladateľa Domenica Cimarosu. Namiesto nej príslušnú úlohu odspieva Talianka Loriana Castellanová.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies