One Direction zverejnili tracklist albumu Four

NETKY.SK • 17 Október 2014, 12:18 • 2 min
One Direction zverejnili tracklist albumu Four

LONDÝN - Britsko-írska skupina One Direction predstavila tracklist svojej štvrtej štúdiovky s jednoduchým názvom Four, ktorá vyjde 17. novembra.

slovakia

left justify in out

Nahrávka bude obsahovať dvanásť piesní, pričom na deluxe edícií budú ešte štyri bonusy. Fanúšikovia, ktorí si novinku predobjednajú prostredníctvom portálu iTunes, dostanú päť skladieb vopred ešte pred vydaním albumu. Skupina zatiaľ zo štúdiovky predstavila singel Steal My Girl, ku ktorému momentálne pripravuje videoklip. V ňom sa predstaví aj americký herec Danny DeVito. Okrem toho ponúkli svojim priaznivcom zadarmo skladbu Fireproof, ktorú si počas 24 hodín od zverejnenia na oficiálnej webstránke skupiny stiahlo približne 1,1 milióna ľudí.

 

Formácia One Direction, ktorú tvoria Niall Horan, Harry Styles, Zayn Malik, Liam Payne a Louis Tomlinson, sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music, ktoré založil Simon Cowell, podpísalo kontrakt na dva milióny libier a pätica sa stala fenoménom. Na konte majú albumy Up All Night (2011), Take Me Home (2012) a Midnight Memories (2013), pričom sú prvou skupinou, ktorej sa podarilo s prvými troma nahrávkami debutovať na vrchole amerického albumového rebríčka Billboard 200. Na konte majú viac ako sto ocenení, medzi ktorými sú napríklad štyri BRIT Awards, štyri World Music Awards alebo tri Billboard Music Awards. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk a archívu agentúry SITA. 


Tracklist albumu One Direction - Four: 
01 Steal My Girl 
02 Ready To Run 
03 Where Do Broken Hearts Go 
04 18 
05 Girl Almighty 
06 Fool's Gold 
07 Night Changes 
08 No Control 
09 Fireproof 
10 Spaces 
11 Stockholm Syndrome 
12 Clouds 

bonusové skladby deluxe edície: 
13 Change Your Ticket 
14 Illusion 
15 Once In A Lifetime 
16 Act My Age

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies