Ondrej Duda má novú internetovú stránku

NETKY.SK • 5 September 2014, 17:22 • 2 min
Ondrej Duda má novú internetovú stránku

BRATISLAVA - Talentovaný slovenský futbalista Ondrej Duda má novú oficiálnu internetovú stránku. Web www.ondrejduda.com slávnostne spustil prvým klikom samotný stredopoliar Legie Varšava v piatok popoludní v bratislavskom sídle jeho zastupiteľskej spoločnosti Stars and Friends.

slovakia

left justify in out

Spomenutá prestížna manažérska spoločnosť zastupuje viacero slovenských reprezentantov a sninský rodák Duda sa stal po Martinovi Škrtelovi z FC Liverpool a Jurajovi Kuckovi z FC Janov len jej tretím hráčom, ktorý bude mať svoj vlastný web.
"Vnímam to ako veľmi dobrý krok. Týmto spôsobom môžem lepšie komunikovať s médiami i fanúšikmi," povedal na stretnutí zo žurnalistami technicky vybavený 19-ročný špílmacher a doplnil: "V minulosti sa už stalo, že som si prečítal článok s mojimi vyjadreniami, ktoré nepochádzali odo mňa. Spustením novej stránky sa môže každý dostať k vyhláseniam priamo odo mňa a budú pravdivé." 


K novej internetovej stránke sa vyjadrila aj vedúca postava Stras and Friends - manažér Karol Csontó: "Dôležité je, aby profesionálni hráči mali komunikáciu na určitej úrovni. Preto spúšťame jeho novú stránku. Ondrej je nesmierne talentovaný futbalista, o čom svedčí záujem mnohých skautov. Už po pár mesiacoch v Legii sa na neho pýtali viacerí zástupcovia iných zahraničných klubov, ale zhodli sme sa, že je preňho ešte skoro niekam prestúpiť. Ondrej je v Legii spokojný, pravidelne hráva, nie je kam sa ponáhľať. Zároveň je príkladom pre mladých hráčov zo slovenskej ligy, že aj oni môžu prestúpiť do veľkých klubov. Bol húževnatý, nevzdal sa svojho sna a odmenou mu bola zmluva so špičkovým klubom." 


Ondrej Duda je odchovanec MFK Snina, profesionálnu kariéru naštartoval v MFK Košice, keď ho ako 17-ročného do A-tímu vytiahol terajší tréner seniorskej reprezentácie SR Ján Kozák. Koncom tohtoročného februára podpísal s Legiou Varšava zmluvu na štyri roky s následnou opciou. Duda sa okamžite po transfere udomácnil v základnej zostave "legionárov" a pravidelne za nich nastupuje aj v aktuálnom ročníku. Šikovný stredopoliar je aj jedným z lídrov slovenskej reprezentácie do 21 rokov, vo štvrtkovom zápase kvalifikácie ME 2015 v Senci dosiahol jediný gól domácich proti Škótom pri remíze 1:1. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies